Basiscursus

De basiscursus een "must" voor elke hond en eigenaar !
 
In 10 lessen leert u uw hond beter kennen, gaat u zijn lichaamstaal herkennen en hier op de juiste manier op anticiperen.
Hierdoor gaat de band die u met uw hond heeft nog beter en sterker worden !
Doordat wij trainen met de "clickermethode " leert de hond op een positieve manier, straffen / corrigeren is  op onze hondenschool
"verboden ".
 
 
 
Samen leren moet vooral leuk zijn !!
 Deze cursus wordt gegeven op maandag- en woensdagavond, dit betekent dat we gedurende 5 weken zowel op maandag als woensdag trainen, 2 keer per week trainen en leren dus !!
Elke cursusavond bestaat uit 40 minuten praktijktraining. Wij trainen in kleine groepjes, zodat wij u voldoende aandacht kunnen geven .
Tijdens de praktijktraining gaan we werken aan o.a. : "aandacht voor de geleider", "netjes meelopen zowel aan de lijn als los van de lijn ", "zit, liggen en blijven ", "hierkomen op afstand ". Natuurlijk wordt er tijdens de training ook gewerkt aan eventueel probleemgedrag.
Bij de basiscursus krijgt u ook de cursusmap waarin de theorie betreffende hondengedrag beschreven wordt en de praktijkoefeningen stap voor stap uitgelegd worden. Daarnaast krijgt u filmpjes van de trainingen via de mail of whatsapp.

Kortom...door de opgedane kennis over het gedrag uw hond kunt u uw hond de rest van het leven optimaal begeleiden ! 
 
Kosten : € 185,00 hierbij inbegrepen zijn : 10 lessen, cursusmap en clicker. 
 
De basiscursus wordt elke maandag- en woensdagavond vanaf 18.30 u tot 20.30 u gegeven, na inschrijving ontvangt u een mail waarin u kunt zien op welke tijd de training voor u en uw hond gegeven wordt.

 Wij hopen u en uw hond binnenkort op onze basiscursus te mogen begroeten ! 
 

Inschrijven voor deze cursus? Klik hier >