Even voorstellen

Marga Linders,eigenaar van Hondenschool Tilburg, is het grootste deel van haar leven al met honden bezig en heeft diverse opleidingen op het gebied van hond & gedrag gevolgd. Na jarenlang instructie bij hondenverenigingen te hebben gegeven, werd het tijd een eigen hondenschool te starten. 
Voorafgaand aan de start van een eigen hondenschool volgde zij diverse cursussen m.b.t. hondengedrag, zo volgde zij o.a ook cursussen bij het gedragscentrum van Martin Gaus in Lelystad.
18 jaar geleden ging zij van start met een eigen hondenschool, toen nog onder de naam Martin Gaus Hondenschool Tilburg . Door zich te blijven verdiepen in nieuwe lesmethodes en inzichten, en het volgen van cursussen en workshops zowel binnen als buiten Nederland, is ze zich blijven ontwikkelen en is meegegaan met de tijd.
Inmiddels leidt ze met succes Hondenschool Tilburg.
 
Afbeelding invoegen

Bij Hondenschool Tilburg worden diverse cursussen aangeboden, waarbij de honden zonder corrigeren en m.b.v. de clickermethode worden getraind.
Samen met haar team bestaande uit (hulp-)instructeurs die allen o.a de opleiding tot Kynologisch Instructeur aan de Martin Gaus Academie hebben gevolgd, staat zij als hoofdinstructeur garant voor kwalitatief hoge, leerzame en leuke cursussen.

Ook heeft zij sinds 28 jaar een hondenuitlaatservice in Tilburg onder de naam : " HUS Tilburg ".